Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети RyanAir


Резервация на самолетни билети от RyanAir


или направете запитване и резервирайте по телефона: 02 421 04 09 (00359 2 421 04 09 от чужбина) на цената на един градски разговор


Някои от изгодните билети на Ryan Air

Обща информация за RyanAir


ryanair

RyanAir е базирана в Ирландия нискотарифна авиокомпания, най-голямата в Европа по брой пътници, презовени с редовни полети през 2013. Основана през 1984г., компанията днес разполага с над 330 самолета Boeing 737-800. Средната възраст на самолетите към 2016 година е 5.5 години. Самите самолети са с добра (над средната) сигурност.

RyanAir превозва повече пътници от всички останали авиокомпании със седалище в Европа, като извършва местни и международни полети от и до 31 държави, вкл. Мароко и Израел. Компанията предлага основно нискотарифни полети от точка до точка (200 дестинации към 2016г.), но понякога извършва и чартъри с пълно обслужване от името на други компании.

 

Онлайн регистрация (check-in)

Предвид желанието на RyanAir да предостави възможно най-евтина услуга, регистрацията на пътниците за полета реално не е включена в цената на билета. От пътниците се очакват да извършат регистрацията си за полета онлайн и да носите със себе си предварително разпечатаната бордна карта. За издаването ѝ на място ще бъдете таксувани, като в зависимост от маршрута сумата може да варира, но не е за пренебрегване.

Ако не искате резервирано специално място в самолета, ще трябва да направите регистрацията си от 7 дни до 2 часа преди полета. Ако искате избор на седалка, то тогава срока е от 30 дни преди полета до 2 часа преди полета. Услугата избор на седалка се заплаща между 5 и 10 евро в зависимост от разположението. Ако полетът Ви на връщане е след повече от 7 дни, трябва да се регистрирате за всяка отсечка по отделно!

Не забравяйте да проверите билета си за условията за регистрация, тъй като горните условия подлежат на промяна и не се ангажираме с актуалността на посочената информация.

Храна на борда на RyanAir

Храната не е включена в цената на самолетните билети. Можете да поръчате такава срещу допълнително заплащане, като менюто обикновено включва разнообразие от закуски, топли и студени напитки, бира, вино и алкохолни напитки.

Условия за багаж

В цената на самолетния билет на Ryanair е включен 1 брой ръчен багаж. Регистрираният багаж се заплаща допълнително, като цените зависят зависимост от сезона, дестинацията и теглото му. Тъй като пълните условия се променят, проверете ги при резервацията на билета си.

 

Бази на Ryan Air - текущи и исторически

бази

RyanAir лети по множество направления от и до България, като лети от София до Лондон, Рим, Милано, Барселона, Мадрид, Айндховен, Брюксел, Дъблин, Венеция, Неапол, Атина и други. За да видите актуални цени на полети и да резервирате билет - ползвайте формата по-горе.

 

Evtini-samoletni-bileti.net НЕ е част от дружествата, собственици на авиокомпания Ryan Air, не е финансиран и не е асоцииран по друг начин с авиокомпанията. Този сайт ви позволява да резервирате самолетни билети на Ryan Air чрез партньорството си с водеща платформа за сравнение на цени и закупуване на билети онлайн.


Хиляди клиенти на Евтини Самолетни Билети.нет посетиха тези места от 2009г. досега:

самолетни билети
Всеки ден помагаме на
1
0
0
0
човека да намерят
евтини самолетни билети!

За въпроси и резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 22 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


© 2009-2017 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Още евтини самолетни билети с лесна резервация. Блог.

Условия за ползване | Политика за поверителност