Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Най-подходящо време на полета

Времето на полета е едно от най-важните неща, ако искате да пътувате възможно най-изгодно, може би еднакво важно с времето на резервацията на самолетния билет. От най-голямо значение е да избягвате да летите по време на силен за пътуванията сезон, големи празници или събития. Търсенето е най-голямо тогава, както и цените, така че първото правило е да съобразите най-ненатовареното време на годината.

Ако е възможно, пътувайте в дни от седмицата с нисък трафик. Например полетите в петък вечер и неделя вечер обикновено са най-скъпите, а вторник, сряда и четвъртък са по-евтини. В известна степен това се отнася и за неделя сутрин. Също така, ако преспите събота вечерта може да си спестите пари, тъй като ще ви таксуват по туристическата, а не по бизнес тарифата за самолетни билети.

Ако графика и физическите ви дадености позволяват да промените времето си на полет може да увеличите шансовете си да получите евтин самолетен билет. Летенето с нощни полети често е по-изгодно, тъй като никой не иска да излети в 1 сутринта и да кацне в 6 сутринта.

Ако сте готови да намерите най-изгодните билети, продължете към формата за търсене или се обадете на телефон 02 421 04 09 (00359 2 421 04 09 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Следващ съвет за евтини самолетни билети: Кое летище да изберем, за да летим по-евтино?


Хиляди клиенти на Евтини Самолетни Билети.нет посетиха тези места от 2009г. досега:

самолетни билети
Всеки ден помагаме на
1
0
0
0
човека да намерят
евтини самолетни билети!

За въпроси и резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 22 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


© 2009-2017 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Още евтини самолетни билети с лесна резервация. Блог.

Условия за ползване | Политика за поверителност