Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Дъблин

Самолетни билети Дъблин

Дъблин е столицата и най-големият град в Ирландия с население от 530 000 (2013). Той е исторически и модерен център на образованието, икономиката и индустрията. Дъблин е известен като града с най-много зелени площи в Европа.

Най-изгодните билети обикновено са с Lufthansa, Austrian, RyanAir, Turkish Airlines и Swiss. Полет София - Дъблин отнема около 5 часа и 30 минути в най-добрия случай.

Търсене на цени и резервация на самолетни билети до Дъблин

(системата търси полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации на самолетни билети до Дъблин можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Изгодни оферти за полети от/до Дъблин

 

Климатични условия

Най-горещия месец е юли, когато средните температури са около 17 градуса. Зимата е относително хладна, с температури около 6-10 градуса. Най-студен е януари с температури около 6 градуса. Най-доброто време за посещение на града е късната пролет, лятото или ранната есен.

Забележителности в Дъблин

Забележителности, които трябва да видите в Дъблин: моста на Самюел Бекет, Тринити Колидж и книгата от 800-ната година, която се съхранява там, Къстъм Хаус, Дъблинският замък, мостът О'Конъл. Един по-новите монументи е Острието на Дъблин, което пронизва небето със своите 121 метра височина. Със сигурност ще искате да се видите множеството паркове.

Летища в Дъблин

Международно Летище Дъблин ( Dublin Airport - DUB) се намира на 10 км от центъра на града. През 2014 е обслужило 21.7 милиона пътника. То обслужва всички полети София - Дъблин, Дъблин - София, както и полети от Варна, Бургас и Пловдив.

Възможности за транспорт от и до летището:

1. С автобус
Летището е достъпно с над 1000 автобуса дневно. От него можете да стигнете до всички райони в и около Дъблин. Автобусите се оперират от над 120 компании. Някои компании имат и експресни линии до центъра на града и важните авто и жп гари. Препоръчваме автобуси 16 и 747 на Dubling Bus.

2. С такси
Тарифите са различни, има такса от 1 евро за всеки допълнителен пътник. Въпреки това ако сте 3-4 души може да пътувате дори по-евтино от автобусите, а също и по-бързо.

3. С влак
За момента няма влакова връзка до летището.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Москва

Самолетни билети до Прага

Самолетни билети до Кьолн

Самолетни билети до Лисабон

Всеки ден помагаме на
1
0
0
0
човека да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети София - Дъблин, Варна - Дъблин и др.

© 2009-2022 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.