Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Израел

Виж цени и резервирай изгоден самолетен билет до Израел

(системата търси полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Самолетни билети Израел

Израел е популярна дестинация за културен и религиозен туризъм. Привлекателни са и средиземноморските плажове. Въпреки непрекъснатото напрежение между араби и изряелтяни, туристическият поток възвръща силата си и през 2008-ма страната е посетена от над 3 милиона туристи. Потокът е особено силен около важни религиозни празници за християни и мюсюлмани. Официалната валута в страната е Шекел.

Изгодни оферти за полети от/до Израел

Най-популярните дестинации за полети до Израел са Йерусалим и Тел Авив (Tel Aviv). Летището в Йерусалим е затворено от 2001-ва година, така че реално всички международни полети се поемат от летище Бен Гурион близо до Тел Авив. То обслужва 9 милиона пътника годишно.

Най-евтините самолетни билети до Израел често са с авиокомпании Bulgaria Air, Turkish Airlines, Austrian, Lufthansa. Директни полети от София изпълнява единствено Bulgaria Air.

Поради особеността на регионалните конфликти, българското Министерство На Външните Работи е издало специални предписания за пътуващите до страната, част от които цитираме. Страната е с ниско ниво на престъпност и най-честите престъпления са свързани с кражби на коли в определени райони на страната. Има обаче външни рискове, с които пътуващите е добре да се съобразяват.

Например в районите, разположени в близост с границите с Ивицата Газа, Сирия и Ливан съществува потенциална опасност от спорадичен обстрел, а следва да се има предвид и, че части от Голанските възвишения са минирани. Египетските райони в близост до египетско-израелските граници не се контролират ефективно от египетското правителство, поради което съществува потенциална опасност граничещите с Египет израелски територии да бъдат подложени на враждебни действия от страна на радикални ислямистки организации.

Особена бдителност се препоръчва при пътувания до гр. Ерусалим, особено в т. н. Стар град и по-специално на „Храмовия хълм“. Поради потенциална опасност от стълкновения и терористични атаки се препоръчва избягване на рискови туристически дестинации в страната и на териториите на Западния бряг, както и пътувания с градски транспорт и посещения на публични места на които се събират голямо множество от хора.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Швейцария

Самолетни билети до Малта

Самолетни билети до Русия

Самолетни билети до Полша

Всеки ден помагаме на
1
0
0
0
човека да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети Израел

© 2009-2022 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.