Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Китай

Виж цени и резервирай изгоден самолетен билет до Китай

(системата търси полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Самолетни билети Китай

Китай е държавата с най-голямо население в света и втората по големина икономика на планетата. Това предпопределя и големия брой бизнес пътувания до Китай. От друга страна древната култура и изключително разнообразната природа привличат и голям брой туристи. Общо страната се посещава от над 120 милиона туристи годишно, което я поставя на първо място в света. Официалната валута е Юан.

Обмен на чуждестранна валута в китайски юани може да се извършите в повечето китайски банки в големите градове или на рецепцията в хотелите. При напускане на страната юаните могат да бъдат обърнати отново в чуждестранна валута в който и да е офис на Bank of China, но само ако бъде представена разписка за обмяна на валута.

Всеки чужденец при влизане на територията на Китай следва да декларира притежаваната от него чуждестранна и местна валута в брой, ако е на стойност съответно над 5 000 щ.д. и над 10000 китайски юана.

Престъпността е като цяло умерена, като джебчии се срещат в по-туристическите места, поради което не е препоръчително да държите документите и парите си на едно място, както и да имате в себе си копие на документите, с които пътувате.

В международното летище на Пекин (Beijing) е вторият най-голям летищен терминал. Това не е случайно, тъй като това е и най-популярната дестинация за полети в Китай. Други силно посещавани градове са Хонг-Конг (Hong-Kong), Шанхай (Shanghai), Гуанджоу (Guangzhou), Шенян (Shengyang), Цинтао (Qingdao), Тянджин (Tianjin), Шенжен (Shenzhen) и други.

Изгодни оферти за полети от/до Китай

Най-евтините самолетни билети до Китай често са с авиокомпании AeroSvit, Aeroflot, Turkish Airlines, AlItalia, Austrian, Lufthansa. Директни полети от София няма.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Полша

Самолетни билети до Турция

Самолетни билети до Тайланд

Всеки ден помагаме на
1
0
0
0
човека да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети Китай

© 2009-2022 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.