Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Русия

Виж цени и резервирай самолетен билет до Русия

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Самолетни билети Русия

Русия (официално Руската Федерация) е най-голямата по територия държава в света, заемаща около 1/8 от обитаемата сухоземна площ на планетата. Страната е и 9-та по население със 144 млн. души. Туристите обикновено посещават запазените замъци и дворци от царската епоха на Русия, докато други са впечатлени от тоталитарното минало на страната и посещават сгради от този период. Страната се отличава с огромно разнообразие в природно отношение. Курортът Сочи на Черно море, Камчатка с гейзерите и вулканите си, Карелия с езерата си и снежните Алтайски планини са сред посещаваните заради природни забележителности региони. Страната се посещава от близо 29 млн. туристи на година, по данни от 2013 година.

Русия е страна с тежко социално разслоение, а в последните години и с голяма политическа нестабилност, която изнася и навън под формата на военни конфликти. Въпреки множеството наложени санкции, руската икономика все още функционира и има пътуващи и по работа. Официалната валута е руската рубла.

Евтини полети от и до Русия

Почти всички самолетни билети за Русия се купуват за столицата Москва (Moskow) и Санкт Петербург (Sankt Petersburg). Билети до градове от вътрешността на страната, например Екатеринбург, Перм, Волгоград, Казан, Воронеж, Красноярск, Владивосток и т.н. се купуват рядко. Международните летища в Москва обслужват по 25 милиона души годишно. Най-евтините самолетни полети често са с Bulgaria Air, Air Berlin и Niki.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Малта

Самолетни билети до Израел

Самолетни билети до Полша

Самолетни билети до Турция

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети Русия

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.