Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Брюксел

Самолетни билети Брюксел

Брюксел е столицата на Белгия и има население от 1 139 000 (2013). Той също е и практическата столица на ЕС, дом на множество от неговите институции, както и на седалището на НАТО и Бенелюкс. Официалните езици в града са холандски и френски.

Най-евтините билети обикновено са с Wizz Air, AlItalia, Lufthansa и Austrian. Директен полет София - Брюксел отнема около 2 часа и 50 минути.

Търсене на цени и резервация на самолетни билети до Брюксел

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации на самолетни билети до Брюксел можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Евтини полети от и до Брюксел

 

Климатични условия в Брюксел

Най-горещия месец е юли, когато средните температури са около 18.5 градуса. Зимата е сравнително топла, с температури около 3 градуса. Най-доброто време за посещение на града е късната пролет, лятото или ранната есен.

Забележителности в Брюксел

Забележителности, които трябва да видите в Брюксел: Гранд Плейс (обект на ЮНЕСКО), готическото кметство, катедралата св. Михали и Гудула, както и кралският дворец Лаекен с големите си парници. Друга зебелжителност е кралският дворец. Скулптурата Атомиум и Манекен Пис са интересни от артистична гледна точка. В центъра на града има интересни фламандски градски къщи. От кулинарна гледна точка задължително опитайте местните бири.

Летища в Брюксел

Летище Брюксел ( Brussels Airport - BRU) и се намира на 11 км от центъра на града. През 2014 е обслужило 22 милиона пътника. То обслужва част от полетите София - Брюксел, Брюксел - София, както и полети от Варна, Бургас и Пловдив.

Пътуване до Брюксел

1. С автобус
От понеделник до петък можете да ползвате автобус 12 до 8 часа вечерта. Уикенда и по празници можете да вземете автобус 21. Автобусите ще ви откарат до гара Брюксел-Люксембург в центъра на Европейския квартал.

2. С такси
Пътуването трае 20 мин. Ще ви излезе около 45 евро до центъра на града.

3. С влак
Опция 1: Гарата се намира на ниво -1. Има директни връзки до Брюксел, Антверпен, Лювен, Хасел и редица близки градове. Пътуването до Брюксел трае 17 мин и струва под 10 евро в едната посока. Влаковете са на всеки 15 минути.

Летище Шарлерой ( Brussels South Charleroi Airport - CRL) и се намира на 46 км от центъра на града. През 2014 е обслужило 6.5 милиона пътника. То обслужва основно нискотарифни полети София - Брюксел.

Пътуване до Брюксел

1. С автобус
Автобусна линия "A" ще ви откара до центъра на Шарлерой, като последната спирка е на гарата (Шарлерой-Юг). Пътуването отнема 20 минути на цена 5 евро в едната посока. Има и шатъл услуга до центъра на Брюксел на цена 14 евро. Пътуването трае около час.

2. С такси
Пътуването трае около час. Ще ви излезе около 90 евро до повечето части на града.

3. С влак
Има така наречения "Rail & Fly" билет за летище Шарлерой, който може да се използва за пътуване от гара Шарлерой до която и да е друга гара в Белгия. Плащате фиксирана сума и пътуването ви с автобус по линия А (виж горе) е включено в цената. С влак отнема 55 минути от Шарлерой-Юг до Централна гара Брюксел, а влаковете са на 30 минути. Стандартен билет струва 9.40 евро.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Амстердам

Самолетни билети до Мюнхен

Самолетни билети до Дубай

Самолетни билети до Валенсия

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети София - Брюксел, Варна - Брюксел и др.

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.