Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети RyanAir


Направете резервация за полет на RyanAir онлайн чрез формата отдолу или резервирайте по телефона: 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор.

Търсене на полети и цени на билети


Евтини полети на Ryan Air

Обща информация за RyanAir


ryanair

RyanAir е базирана в Ирландия нискотарифна авиокомпания, най-голямата в Европа по брой пътници, презовени с редовни полети през 2013. Основана през 1984г., компанията днес разполага с над 330 самолета Boeing 737-800. Средната възраст на самолетите към 2016 година е 5.5 години. Самите самолети са с добра (над средната) сигурност.

RyanAir превозва повече пътници от всички останали авиокомпании със седалище в Европа, като извършва местни и международни полети от и до 31 държави, вкл. Мароко и Израел. Компанията предлага основно нискотарифни полети от точка до точка (200 дестинации към 2016г.), но понякога извършва и чартъри с пълно обслужване от името на други компании.

 

Онлайн регистрация (check-in)

Предвид желанието на RyanAir да предостави възможно най-евтина услуга, регистрацията на пътниците за полета реално не е включена в цената на билета. От пътниците се очакват да извършат регистрацията си за полета онлайн и да носите със себе си предварително разпечатаната бордна карта. За издаването ѝ на място ще бъдете таксувани, като в зависимост от маршрута сумата може да варира, но не е за пренебрегване.

Ако не искате резервирано специално място в самолета, ще трябва да направите регистрацията си от 7 дни до 2 часа преди полета. Ако искате избор на седалка, то тогава срока е от 30 дни преди полета до 2 часа преди полета. Услугата избор на седалка се заплаща между 5 и 10 евро в зависимост от разположението. Ако полетът Ви на връщане е след повече от 7 дни, трябва да се регистрирате за всяка отсечка по отделно!

Не забравяйте да проверите билета си за условията за регистрация, тъй като горните условия подлежат на промяна и не се ангажираме с актуалността на посочената информация.

Храна на борда на RyanAir

Храната не е включена в цената на самолетните билети. Можете да поръчате такава срещу допълнително заплащане, като менюто обикновено включва разнообразие от закуски, топли и студени напитки, бира, вино и алкохолни напитки.

Условия за багаж

В цената на самолетния билет на Ryanair е включен 1 брой ръчен багаж. Регистрираният багаж се заплаща допълнително, като цените зависят зависимост от сезона, дестинацията и теглото му. Тъй като пълните условия се променят, проверете ги при резервацията на билета си.

 

Бази на Ryan Air - текущи и исторически

бази

RyanAir лети по множество направления от и до България, като лети от София до Лондон, Рим, Милано, Барселона, Мадрид, Айндховен, Брюксел, Дъблин, Венеция, Неапол, Атина и други. За да видите актуални цени на полети и да резервирате билет - ползвайте формата по-горе.

Как се изписва RyanAir?

Доста хора бъркат изписването на името на авиокомпанията, тъй като изглежда маркетинг специалистите не са помислили за всички различни начини, по които може да се изпише име, звучащо по този начин. Например: reanair, rhyan air, ryanair, reanair, rayinair, ryaneir. Грешките при изписването също са чести и водят до недоразумения като ranyair, rzanair, ryanar, ryanir. Разбира се, правилното изписване е само едно: RyanAir.

 

Evtini-samoletni-bileti.net НЕ е част от дружествата, собственици на авиокомпания Ryan Air, не е финансиран и не е асоцииран по друг начин с авиокомпанията. Този сайт ви позволява да резервирате самолетни билети на Ryan Air чрез партньорството си с водеща платформа за сравнение на цени и закупуване на билети онлайн.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.