Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Канада

Виж цени и резервирай самолетен билет до Канада

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Самолетни билети Канада

Канада е втората по големина страна в света по територия, а населението е 35 милиона души. Известна е с хокеистите, кленовия си сироп и разнообразната си природа. Забележителни места като Ниагарския водопад и Скалистите планини привличат близо 19 милиона туристи на година. Над 40 000 българи живеят в тази страна.

Канада е разделена на 13 провинции и територии, като повечето са с официален език - английски. Единствено в Квебек официалният език е френски. За цялата федерация официалните езици са английския и френския. Валутата е Канадски долар, чийто курс обикновено е съвсем близък до този на Щатския долар.

Евтини полети от и до Канада

Най-много самолетни билети за Канада се купуват за Торонто (Toronto), по-малко за Монреал (Montreal), Отава (Ottawa) и Ванкувър (Vancouver). Най-евтините самолетни полети често са с Delta Airlines, Air France, British Airways, Austrian, Turkish Airlines, American Airlines, AlItalia, Bulgaria Air. Немалко от полетите са с прекачване в САЩ, за което ви е необходима отделна виза.

По време на пребиваването си на територията на Канада съблюдавайте и спазвайте законите и обичаите на страната, тъй като попадате под тяхната юрисдикция. Наказанията за нарушаване на определени закони могат да бъдат много по-строги от тези в България за същите нарушения. Обръщайте специално внимание и спазвайте местните правила за притежание и консумация на алкохолни напитки и психотропни вещества, например в Канада продажбата и консумацията на алкохол на обществени места е забранена.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Дания

Самолетни билети до САЩ

Самолетни билети до Белгия

Самолетни билети до Кипър

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети Канада

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.