Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Виена

Самолетни билети Виена

Виена е най-големият град и столица на Австрия. Населението на града е 1 713 903 (2010). Виена е финансово и икономическо средище от световно значение. Множество международни организации имат седалища в града, включително ОПЕК и някои от агенциите на ООН. Един от градовете с най-добро качество на живота в света.

Най-евтините билети обикновено са с Austrian, Niki и Bulgaria Air. Директен полет София - Виена отнема около 1 час и 35 минути.

Търсене на цени и резервация на самолетни билети до Виена

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации на самолетни билети до Виена можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Евтини полети от и до Виена

 

Климатични условия

Най-горещия месец е август, когато средните температури са около 25 градуса. Зимата е сравнително топла, с температури около нулата. Най-доброто време за посещение на града е късната пролет, лятото или ранната есен.

Забележителности в Виена

Забележителности, които трябва да видите в Виена – двореца с огромен парк Шьонбрун, дворците Хофбург и Белведере, катедралата Свети Стефан, кметството. Има огромен брой страхотни църкви, забележителни музеи и множество кулинарни изкушения. Целият град е обявен за обект на UNESCO през 2001-ва година.

Летища в Виена

Летище Виена ( Vienna International Airport - VIE) се намира на 18 км от центъра на града. През 2010 е обслужило 19.6 милиона пътника. То обслужва всички полети София - Виена, Виена - София, както и полети от Варна, Бургас и Пловдив.

Пътуване до Виена

1. С автобус
Има автобусна линия на летището от летището до центъра (Schwedenplatz), оперираща почти денонощно. Времето на пътуване е около 20 минути, а автобусите са през 30 минути. Има автобуси и до други дестинации.

2. С такси
Пътуването трае 20 мин. Ще ви излезе около 35 евро до повечето части на града.

3. С влак
Опция 1: CAT (City Airport Train). Пътуването трае 16 мин и струва 10 евро в едната посока, 18 евро двупосочен (към 2011г.). Влаковете са през 30 минути.
Опция 2: S-Bahn 7 (градски влак S7). Пътуването трае 25 минути и струва 3.60 евро в едната посока (част е от мрежата VOR, така че с карта за градския транспорт трябва да закупите само 1 билет от 1.80 евро).


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Лондон

Самолетни билети до Рим

Самолетни билети до Париж

Самолетни билети до Мадрид

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети София - Виена, Варна - Виена и др.

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.