Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Гърция

Виж цени и резервирай самолетен билет до Гърция

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Самолетни билети Гърция

Гърция е известна с древна си цивилизация, красотата на природата си, незабравимите пейзажи, многобройните острови и с изключително добре развития туризъм. Страната се посещава годишно от 10 милиона туристи и не случайно е сред топ 20 на най-желаните за посещение страни. Гърция е изключително популярна дестинация за българите през цялата година.

Гърция е член на ЕС и официалната валута в страната е Евро.

Евтини полети от и до Гърция

Най-много самолетни билети за Гърция се купуват основно за Атина (Athens), по-рядко за Ираклион (Heraklion) (Крит). Директни полети до Гърция извършват авиокомпании Bulgaria Air, RyanAir, Olympic Airways, Aegian Airlines.

Логично, най-много хора посещават страната заради културните забележителности: Акропола с Партенона, множеството исторически музеи, особено тези с експонати от Древна Гърция, различни древни храмове, театри и стадиони. През последните години българите масово почиват на море в Гърция, като някои слизат и на юг, например до ривиерата на Атина - Волиамени, която има отлични плажове. Пътуванията по работа намаляват след финансово-икономическата криза в страната, но все още ги има.

Министерството на Външните Работи препоръчва при пътуване до Гърция да си осигурят достатъчно пари в брой, както и да полагате особено внимание при опазването им поради нарасналия брой на кражби по курортите. Препоръчва се използването на сейфовете, които се предлагат в повечето хотели на п-в Халкидики и по другите туристически места. Друга препоръка е да не се разчита на теглене на пари от банкомати в Солун и Северна Гърция. Причината е, че те често са трудно достъпни поради огромните опашки от чакащи преди тях хора, а много често в по-малките и отдалечени места не биват зареждани редовно с банкноти.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Белгия

Самолетни билети до Кипър

Самолетни билети до Португалия

Самолетни билети до Швейцария

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети Гърция

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.