Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Чести въпроси за резервиране на самолетен билет онлайн

Защо да резервирам по интернет?

Предимствата на резервацията по интернет са много:

С всички тези предимства и неотстъпвайки с нищо на резервацията в офис на туристическа агенция, не е чудно, че закупуването на самолетни билети онлайн расте с всяка изминала година.

Как точно става?

Най-лесно и удобно е резервирането чрез онлайн системата ни за сравнение на цени и резервиране на билети. Видеото отдолу ще ви покаже как става това стъпка по стъпка (можете да кликнете долу вдясно за цял екран).

Разбира се, винаги може да се обадите на нашия кол-център - 02 421 0409, в който професионални тур-агенти ще приемат резервацията ви.

Как мога да платя?

Имате 2 варианта - с кредитна карта VISA или MasterCard, или по банков път. За да изпратите пари по банков път дори не е необходимо да имате банкова сметка, можете да внесете парите в банката в момента на превода. Подробности за банковите сметки (ако изберете този начин на плащане) ще получите след извършването на резервацията онлайн.

Как да съм сигурен, че билета ми действително е закупен и мястото ми е резервирано?

Резервационната система за самолетни билети се оперира от туристическа агенция Е-Скай ЕООД, Лиценз на туроператор N РКК-01-6172. Това е агенция, акредитирана от международната асоциация на авиопревозвачите IATA (IATA акредитация на ESKY SP.Z O.O. № 63-2 1080 3). Всички резервации, които правите в Evtini-samoletni-bileti.net се обработват от лицензирани тур-агенти и влизат директно в системите на авиокомпаниите. В момента, в който вашето плащане пристигне (с кредитна карта - почти веднага, с банков превод - от 24 до 48 часа), ще получите на електронната си поща т.нар. електронен билет - номера на вашата резервация. От този момент нататък резервацията ви е 100% сигурна. Електронният самолетен билет не се различава по нищо от хартиения си еквивалент и е официален документ за пътуване.

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.