Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Осло

Самолетни билети Осло

Осло е столицата и най-големият град на Норвегия и е с население от 634 000 души (2014). Той е важен транспортен център и е един от най-добрите градове за живеене в Европа. Също така и един от най-скъпите.

Най-евтините билети обикновено са с Austrian, Lufthansa, Turkish Airlines, Wizz Air и KLM. Директни полети извършват само Wizz. Обикновено полет София - Осло отнема минимум 4 часа и 55 минути.

Търсене на цени и резервация на самолетни билети до Осло

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации на самолетни билети до Осло можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Евтини полети от и до Осло

 

Климатични условия в Осло

Климатът е влажен континентален. Светлите часове на деня варират много, поради северното разположение: от 18 часа през лятото до 6 часа през зимата. Климатът не е твърде студен. Най-горещия месец е юли, със средни температури около 16 градуса. През януари средната температура е -5 градуса. Градът е подходящ за посещение през лятото.

Забележителности

Забележителности, които трябва да видите в Осло: замъкът Акершус, кметството, центърът за Нобеловата награда за мир, сградата но Операта, скултурният парк Вигеланд, кралският дворец, Фрам. Ако имате повече време вижте и катедралата, градският музей и парка Акешелва.

Летища в Осло

Летище Осло, Гардермоен ( Oslo Airport - OSL) се намира на 35 км от центъра на Осло, в Гардермоен. През 2014 е обслужило 24.2 милиона пътника. То е основно летище за полети София - Осло, Осло - София, както и полети от Варна, Бургас и Пловдив.

Пътуване до Осло

1. С автобус
Експресни автобуси свързват града и летището. Времето за пътуване е 45 минути и струва 160 крони. Има и нощни автобуси.

2. С такси
Ще ви излезе 750 крони и нагоре.

3. С влак
Експресен влак свързва летището с града. Пътуването трае около 20 минути и струва 170 крони. Ако си поръчате билета на място, а не предварително по интернет, заплащате 30 крони допълнителна такса. Влаковете са на малки интервали.

Летище Сандефиорд ( Sandefjord Airport - TRF) се намира в Тарп, на 110 км от центъра на Осло. През 2014 е обслужило около 2 милиона пътника. То се ползва от някои нискотарифни авиокомпании, така че предвидете си трансфера, който не е незначителен.

Пътуване до Осло

1. С автобус
Експресни автобуси тръгват от терминалите горе-долу в съотвествие с международните полети от летището. Времето за пътуване е около 2 часа.

2. С влак
Влакове до Осло има на всеки час. Пътуването трае 1 час и 45 минути. Влаковете тръгват от гара, до която има шатъл, чиято цена е включена в билета за влака.

Летище Мос ( Moss Airport - RYG) се намира в Риге, на 60 км от центъра на Осло. През 2014 е обслужило 2 милиона пътника. То се ползва от някои нискобюджетни авиолинии. Възможности за пътуване от и до летището:

1. С автобус
Налични са автобуси, които по време на заминаване и пристигане са съобразени с повечето международни полети. Пътуването отнема около час.

2. С влак
На всеки час има влак R20, който потегля от жп станция, до която можете да ползвате безплатен шатъл.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Анталия

Самолетни билети до Пафос

Самолетни билети до Дрезден

Самолетни билети до Бристол

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети София - Осло, Варна - Осло и др.

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.