Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Санкт Петербург

Самолетни билети Санкт Петербург

Санкт Петербург е вторият по големина град в Русия, с население от 4 879 000 души. Градът често е описван като най-западният град в Русия, както и като руската културна столица. Голям брой консулства, международни компании, банки и др. имат седалища в града.

Най-изгодните билети обикновено са с AirSerbia, Austrian, Lufthansa и Turkish Airlines. Директни полети от София към 2015 година няма. Полет София - Санкт Петербург отнема 5-6 часа.

Търсене на цени и резервация на самолетни билети до Санкт Петербург

(системата търси полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации на самолетни билети до Санкт-Петербург можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Изгодни оферти за полети от/до Санкт Петербург

 

Климатични условия в Санкт Петербург

Най-горещия месец е юли, когато средните температури са около 19 градуса. Зимата е много студена, със средни температури около -6 градуса. Градът е подходящ за посещение най-вече през лятото.

Забележителности в Санкт Петербург

Забележителности, които трябва да видите в Санкт Петербург: един от най-големите музеи на изкуството в света - Ермитажа, Дворцовия площад, Зимният Дворец, храмът Възкресение Христово, храмът Спас на Крови, катедралаа св. Исак, изящният Театр Мариински. Струва си да видите и дворецът Юсупов, Петропавловската крепост, крайцерът Аврора и Петродворец (на 30 км. от града).

Летища в Санкт Петербург

Международно Летище Пулково ( Pulkovo International Airport - LED) се намира на 23 км от центъра на града. През 2014 е обслужило 14.3 милиона пътника. То обслужва всички полети София - Санкт Петербург, Санкт Петербург - София, както и полети от Варна, Бургас и Пловдив.

Пътуване до Санкт Петербург

1. С автобус
Летището се обслужва от градски автобус 39 и 39А, както и от маршрутни бусове (маршрутки), някои от които се движат по маршрута на автобуса, други по-различни маршрути. Пътят до метростанция Московска е 30-35 минути с по-бавните автобуси, 15-20 минути с маршрутка или експресен автобус. Цената на маршрутката е 39 рубли, а на автобусите - 25 рубли.

2. С такси
Средната цена, която би трябвало да платите е 900 рубли. Продължителността на пътуването до центъра на града може да варира от 30 минути до 2 часа, в зависимост от трафика.

3. С влак
Към момента - 2015 г. - няма опция за пътуване с влак или метро.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Истанбул

Самолетни билети до Будапеща

Самолетни билети до Варшава

Самолетни билети до Ларнака

Всеки ден помагаме на
1
0
0
0
човека да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети София - Санкт Петербург

© 2009-2022 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.