Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Полша

Виж цени и резервирай самолетен билет до Полша

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Самолетни билети Полша

Полша 9-тата най-многолюдна страна в Европа с население 38.5 милиона души. В страната има много културни и архитектурни паметници от Ренесансовия период, особено в района на Краков. Туристите често посещават страната за ски почивки, круизи и морски почивки, както и трекинг. Полша е известна и с многото си замъци - над 100 на брой, голяма част от които разположение по така наречената Пътека на орловите гнезда.

Полша е член на ЕС от 2004-та година и за пътуване до страната не се изисква международен паспорт. Официалната валута е полската злота.

Евтини полети от и до Полша

Почти всички самолетни билети за Полша се купуват за столицата Варшава (Warsaw) и рядко за Краков, Вроцлав, Гданск. Международното летище в Полша обслужва по 11 милиона души годишно. Най-евтините самолетни полети често са с Alitalia, LOT, Austrian и Lufthansa. Има директни полети от София до Варшава.

В Полша, както и в редица други туристически страни, не е препоръчително да се носят открито ценни вещи, портфейли, украшения, часовници, камери и документи. Багажът не трябва да се оставя без наблюдение, тъй като от това могат да се възползват опортюнистични престъпници. Кражбите на или от ръчни чанти не са изключение, като относително чести са опитите за разрязване на чантата от джебчиите.

На някои от основните магистрали и в големите градове са възможни кражби и отнемане на автомобили, като това важи особено за неохраняеми паркинги. Има и случаи на провокирани аварии на собственото МПС, инсценирани или имитирани пътно-транспортни произшествия. В тази връзка са препоръчителни повишено внимание и предпазливост, особено при аварирало МПС, като по време на пътуването всички врати на автомобила следва да бъдат заключени.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Израел

Самолетни билети до Русия

Самолетни билети до Турция

Самолетни билети до Китай

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети Полша

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.