Евтини самолетни билети - винаги на една ръка разстояние!

Самолетни билети Турция

Виж цени и резервирай самолетен билет до Турция

(системата търси евтини полети и билети от всички авиокомпании - нискотарифни и стандартни)

Търсене на полети и цени на билети

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 0409 (00359 2 421 0409 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

Самолетни билети Турция

Турция е с население от 78 милиона души, 70% от които етнически турци. Страната се посещава от над 40 милиона туристи на година и е шестата най-посещавана туристическа дестинация, която има експлозивен растеж последното десетилетие. Част от туристите се наслаждават на историческите и културните паметници, каквито поради разположението и историята на страната има в изобилие. Други посещават световноизвестните курорти със своите ол-инклузив комплекси. Турския бизнес и индустрия пък привличат голям брой хора, пътуващи по бизнес.

Турция е страна, в която официалната религия е исляма. Официалната валута е турската лира.

Евтини полети от и до Турция

Най-много самолетни билети за Турция се купуват за Истанбул (Istanabul). По-малко за курорта Анталия, Измир, столицата Анкара и черноморския курорт Самсун. Двете летища на Истанбул обслужват по удивителните 80 милиона души годишно, а това в Анталия - 28 милиона души. Най-евтините самолетни полети често са с Turkish Airlines, Bulgaria Air, AlItalia, AtlasJet. Има директни полети до Истанбул и Анталия, включително чартърни през активния сезон.

По информация на Министерството на Външните Работи обстановката в Турция остава изключително усложнена и в страната все още продължава въведеното през 2016г. извънредно положение (към август 2017г.). С оглед на това преди да пътувате е добре да се информирате каква е рисковата обстановка в района на вашето пътуване.

Отново според МВнР уличните кражби са често срещано явление в туристическите райони на Турция, а в големите градове, и особено в Истанбул, е препоръчително да се избягват посещения в крайните рискови квартали. Проверете и митническите условия отнасящи се за внос на тютюн, алкохол, козметика, кафе, подаръци над определена стойност и др.


Хиляди наши клиенти посетиха тези места от 2009г. досега с евтини билети:

самолетни билети - дестинации
 

 


Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Русия

Самолетни билети до Полша

Самолетни билети до Китай

Самолетни билети до Тайланд

От 2009г. помагаме на
1
0
0
0
души на ден да намерят
евтини самолетни билети!

Телефон за резервации

02 421 0409
(Пон. - Пет. от 8 до 20 ч.
Съб. и Нед. от 10 до 18 ч.)
по тарифата на оператора ви

* От чужбина: 00359 2 421 0409

Системата за резервации на самолетни билети се оперира от IATA сертифицирани туристически агенти. Приемаме плащане с банков превод Приемаме плащане с Visa Приемаме плащане с MasterCard


Полезни съвети

Авиокомпании

Популярни дестинации

Евтини самолетни билетиАктуалните ни промоции всеки ден и във Facebook!


Самолетни билети Турция

© 2009-2024 Всички права запазени, Уеб Фокус ЕООД

Някои от самолетните компании, чиито билети можете да резервирате тук:
                           

Блог | Условия за ползване | Политика за поверителност.